Fericirea este la un pas

Poti obtine tot ceea ce vrei!Orice vrei, daca a fost realizat de altcineva, il poti obtine.
Nu iti vand nimic, nici nu vreau sa iti repet ceea ce iti spun cartile de psihologie, self-help si de evolutie personala.

Iti descriu un adevar si un fapt obiectiv.

Iti poti imagina ca vei fi bun intr-un sport. Nu neaparat pentru bani, ci doar pentru placerea de a-ti realiza o pasiune. Sau poate vrei sa fii bun intr-un domeniu. Nu neaparat fizica sau arta, sau medicina sau inginerie, poate chiar relatii sociale.

Totul este posibil, daca cunosti cheia. Si ti-o voi oferi in cadrul acestui articol.

Trebuie sa iti dai seama, ca tu nu crezi ca este posibil, sa iti atingi maretia in viata asta, din cauza ca ai fost antrenat sa crezi asa ceva. Creierul tau, ca un computer, ruleaza repetitiv programe virusate. Ele trebuie cunoscute si eliminate treptat, pentru a putea fi liber de limitari, care vin din interior.
Programele tale sunt:

1. Trebuie sa ii domin/supun/calc in picioare pe altii ca sa ajung in fata/sa devin bun intr-un domeniu.
2. Lumea este corupta si nu voi putea sa obtin ce vreau pentru ca trebuie sa dau spaga/sa am relatii.
3. Nu sunt destul de bun, nu pot deveni suficient de bun.
4. Asta nu este pentru mine, ci pentru altii, mai talentati, mai de bani gata, mai cu pile.
5. Sa obtii aceste lucruri este imoral/corupt.
6. Nici nu imi pot imagina macar obtinand acel lucru.

In fantezia ta se afla exact masura prin care poti obtine ceea ce vrei. Te imaginezi tupeist, ca smecherii aia cu masini si obraznici, care obtin ce vor… si te vezi prin asta fiind inconjurat de femei, de oameni loiali si facand bani? Inseamna ca te percepi ca fiind moale si lipsit de indrazneala. Si ai incercat sa fii tupeist, dar ai fost pus in banca ta pentru ca erai obraznic asa ca, te-ai gandit ca nu e de tine. Pur si simplu nu a fost sa fie! Nu a vrut Dumnezeu sau viata!?
Gresit! Ai incercat sa faci un lucru la care nu te pricepeai, pentru ca nu l-ai mai facut niciodata, apoi sunt sigur ca ai intrat intr-o extrema (smecherii aia tin cont de circumstante si calibreaza) si in sfarsit, te-ai simtit vinovat. Chiar si unul dintre acesti factori te poate dobori.

Sau ai incercat la fel cu fetele. Sau cu baietii (daca esti fata). La fel.
Poate ai ridicat mana in clasa si te-ai facut de ras. Nu ai sanse sa fii printre destepti, ti-ai spus tie insuti. Se intampla, iar daca ai un respect de sine ridicat si o identitate solida, nu te afecteaza. Daca nu te lasi descurajat, si perseverezi, atunci reusesti sa ajungi in frunte, la invatatura, chiar daca creierul tau nu isi poate imagina macar asta. Trebuie doar sa ai credinta ca vei reusi.

Dar cand ii obisnuiesti pe cei din jurul tau intr-un fel, orice schimbare drastica va fi intampinata cu neincredere si ridiculizare. Va disparea repede, daca vei fi sincer cu tine.
Daca nu esti sincer cu tine, in gandurile tale, sincer insemnand sa iti spui „ma simt asa” chiar daca acel „asa” este rusinos sau „nu ar trebui sa fie” dupa tine, atunci ceilalti vor simti discordanta. Cumva ei o simt, nu stiu cum, subconstientul si evolutia unei specii tribale, dar o simt. De aceea se spune ca viata iti da lectii prin ceilalti.

In continuare voi arata cum sa invingi acele programe care te fac sa nu obtii ceea ce iti doresti.

Pages: 1 2

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/creiersu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273