CaleaSpreArmoniesiCalm

Inceteaza sa mai fugi!

Unde vrei sa ajungi si de ce graba aceasta?
tumblr_inline_mjwgnyxHwu1r0cmwi
In fiecare zi esti grabit, dai refresh la pagina unui site sa vezi updaturile mai repede, pe strada esti cu mintea acolo unde vrei sa ajungi si cu ochii la destinatie, treci grabit, te gandesti doar la final, unde vei ajunge, cum te vei simti.

Si in parc cand te plimbi te gandesti la cum sa obtii maximum de relaxare si de satisfactie din activitatea ta… relaxanta si satisfacatoare.

Gandurile iti alearga in continuu si incerci sa faci mai multe lucruri deodata pentru a castiga timp, pe care il consumi alergand dupa alte lucruri.

Si cand te distrezi alergi, esti in viteaza, sa castigi o competitie, sa obtii cel mai mare grad de eficienta din folosirea timpului tau liber.

Asa ca iti spun OPRESTE-TE!

Toata goana este o minciuna si o falsitate, nu ai nevoie sa alergi tot timpul si, de fapt, cu cat alergi mai mult cu atat te misti mai incet.

Priveste in fata, catre mormant. Unde vei ajunge de fapt. Si cum vei ajunge acolo? Neavand timp niciodata sa te opresti si sa iti petreci timpul cu cea mai importanta persoana din viata ta: TU.

Pentru ca daca nu ai timp de tine insuti, cine va avea? Si te vei pierde.

Asa ca stii ce te rog? Fa o pauza din ce faci si uita-te la tine, la corpul tau, la respiratia ta.

Sunt incordari si tensiuni, respiri ca si cum ai fi obligat. Chiar esti, dar nu inseamna ca nu poti sa traiesti momentul. Se cheama meditatie in miscare. Respira adanc si gaseste placere in senzatie, savureaz-o lent si fii constient de fiecare particica din actul acesta.

Simte-ti corpul si pozitia pe care o ocupa, hainele de pe tine si acum, vreau sa vezi ca totul incetineste in jurul tau, lumea se misca in reluare, odata cu respiratia ta, si nu mai ai nevoie sa fugi.

Este un moment etern, un minut ce se scurge in alt minut, dar intru nemiscare.

Poti face asta oriunde, chiar si pe strada. Doar concentreaza-te asupra a ceea ce simti fizic si asupra respiratiei, absoarbe informatia ce vine prin cele 5 simturi lent si fara graba, bucura-te de fiecare moment si mai ales, vizualizeaza totul din jurul tau, lumea, incetinind pur si simplu.

Cum a mers?


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/creiersu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273